lørdag 28. november 2009

27. november :-)


Dette er meg etter gårsdagens behandling på ayurvedaklinikken. Det ligner kanskje ikke helt, men det var sånn jeg følte meg.

Denne gangen fikk jeg på meg en tynn plastbukse, deretter ble jeg pakket inn i en slags kjeledress fra livet og ned. Kjeledressen var koblet til en maskin som ga en slags pumpende massasje. Godt for blodomløp og utrensing.

Og mens jeg lå der på benken, fikk jeg manikyr. Deretter var det ansiktsbehandling. Forrige gang kjøpte jeg ansiktskrem, denne gang gikk jeg ut med et flytende preparat som jeg skal bruke før jeg smører på kremen. Det skal nok gjøre susen, tenker jeg.

Det er utrolig hvor fort tre timer av og til kan gå...

Solen skinte da jeg kom ut, og jeg var sulten. Så jeg tok lunchen på en av restaurantene på piazzaen, dagens meny: Crèpe med asparges og reker, etterfulgt av kylling og tomatsalat. Med et glass rødvin til, selvfølgelig. Det er noen vaner det blir vanskelig å legge av seg når jeg kommer hjem :-) Og en kopp espresso etterpå, en ting jeg virkelig har lært å like.

Det er en utrolig opplevelse å kunne spise utendørs, og kjenne at solen varmer når kalenderen viser 27. november. Mens oktober var våtere og kaldere enn jeg hadde forestilt meg, har november vært fantastisk. Vi har hatt dager med 18 - 20 grader, og nesten ikke nedbør i det hele tatt. Da er det godt å være i Lucca.

1 kommentar:

  1. Herlig, Kari. Samme som jeg hadde. Vi burde spandere dette på oss oftere - også i Norge-
    grethe

    SvarSlett